Over Mij

Welkom op Eyeanna. 
Op deze website schrijf ik persoonlijke verhalen en deel ik mijn foto’s.
Daarnaast geef ik mensen de ruimte om hun levensverhaal te delen ter inspiratie voor anderen. Bij deze verhalen maak ik passende portretfoto’s die het verhaal nog krachtiger maken. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met positieve vibes en tot steun te zijn in moeilijke perioden in hun leven. Om te laten zien dat je niet de enige bent die het lastig heeft en hoe je met tegenslagen en lastige situaties om kan gaan. Hoe je hier wat van kan leren en hoe je dit in kan zetten. 

Ik ben Anna, 39 jaar en getrouwd met de liefde van mijn leven. Samen met mijn man, hond en katten woon ik in een gezellig plaatsje in Drenthe. Ik fotografeer graag, hou me bezig met sporten, wandelen, koken, dieren, en natuurlijk al mijn lieve vrienden en familie.

Ik ben Maatschappelijk Werker gericht op coaching en daarnaast ben ik Schoonheidsspecialiste.
Tijdens mijn studie en werkervaringen heb ik veel geleerd over de psychologie, ontwikkeling, gezondheid en het menselijk brein, zowel van anderen als van mezelf.

Vanaf 2014 heb ik meerdere depressies gehad en ik blijf daar gevoelig voor.
Ik kan niet meer werken en ben dan ook afgekeurd. Dit heeft een grote impact op mij en mijn leven. De depressies en sombere dagen zorgen ervoor dat ik nu des te dankbaarder ben voor alle vrolijke en blije dagen en daar intens van kan genieten. 
Ik haal het beste uit elke dag en probeer zoveel mogelijk dingen positief te bekijken. Ik heb hard moeten werken en vechten om te komen waar ik nu ben. Hierover wil ik graag mijn ervaringen met je delen en je tips geven waar ik zelf veel aan heb gehad.

Heb jij ook iets meegemaakt in je leven en ben je hier sterker uit gekomen? Of heeft het je leven veranderd? Misschien kan je anderen dan wel inspireren en herkenning geven door je verhaal hier te delen. Heb je interesse? Stuur me dan een mailtje of berichtje. Dit kan ook via het contactformulier.

Foto’s: Jan Hondebrink Fotografie
.